Anholt/Laesö

Utflyktsturer med Tunaclipper till Anholt och Laesö7/8: Danmark har lättat på sina inreseregler så nu börjar vi köra en del turer dit:


Mån 10/8:

UT från varberg kl. 17.15.

HEM från Anholt: 20.00

Ons 12/8:

UT från Varberg kl 08.00

HEM från Anholt kl. 10.30


De danska reglerna finns att läsa på politi.dk (Covid-19). OBS! Det är resenärens eget ansvar att kontrollera att rätt finns att komma in på Anholt.  Tuna Tours kan inte garantera detta. Fn är reglerna sådana att det fritt för personer bosatta i Halland, Skåne och Blekinge att komma in. Intyg på detta måste uppvisas för de lokala myndigheterna på Anholt. Övriga personer måste uppvisa intyg på att man har boende i Danmark minst 6 nätter, eller andra "giltiga skäl". Observera att de danska reglerna kan ändras med tiden.
Under juni, juli, och augusti kör vi utflyktsturer till Anholt från Varberg med Tunaclipper enligt turlista. Man kan boka plats för 1-12 personer på dessa turer som avgår Juni: varje Söndag; Juli och Augusti: varje Måndag, Onsdag, Fredag och Söndag.

 

Klicka här eller på "UTFLYKT ANHOLT" i menyn ovan för mer information om turerma till Anholt.


Vi kör även utflyktsturer till Läsö från Varberg. Klicka här eller på "UTFLYKT LAESÖ" i menyn ovan för mer information om turer till Laesö. Läsö är en något större ö än Anholt och har två stycken hamnar/byar (Österby och Västerby).


För abonnemang maila oss på info@tunatours.se för tider och priser.